Tonår

Är du tonåring och vill ha roliga fredagskvällar? Då är du välkommen till Bifrostkyrkan varje vecka för att träffa nya vänner och hitta på olika aktiviteter.

Tonår är mellan 20-22. Först samlas vi och pratar om livet i form av en andakt och efter det hittar vi på något kul. Ibland bakar vi, spelar spel, har musikquiz eller något annat roligt. Alla tonåringar är välkomna!

Innan själva tonårsaktiviteten i kyrkan finns det möjlighet att spela innebandy för de som vill! Då ses vi kl. 18.00 i kyrkan och går tillsammans till Bosgårdsskolan och spelar innebandy tillsammans. Du behöver inte kunna spela sedan tidigare, vi gör det för att det är roligt! Klubbor finns att låna, men kläder att svettas i kan vara bra.

Här är höstens program:

Vill du sätta upp programmet hemma? Klick här och skriva ut ditt egna exemplar.

Hoppas vi ses!

Kontakt: